Telefoonnummer:

+ 31 (0)45 521 7892

Email:

info@voetenwerklimburg.nl

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30-17.00 uur

Podotherapeutische zolen draag je in dichte schoenen. Maar hoe moet dat dan in de zomer? Een zool in je slippers of sandalen is ten eerste niet verantwoord en het ziet er daarnaast niet mooi uit. Omdat je 60% van je tijd in situaties verkeert waarbij je ander schoeisel gebruikt dan je standaard dichte schoenen kun je bij Voetenwerk Limburg terecht voor zolen die een-op-een verwerkt zijn in hippe slippers, sandalen of huisschoenen! Handig als je comfortabel door het huis wilt lopen, tijdens de zomervakantie of bij religieuze omstandigheden.

Zolen voor in slippers en sandalen

Dankzij FITS Footwear blijf je ook klachtenvrij lopen op slippers en sandalen dankzij de ingebouwde steunzolen. Onze voetspecialisten zorgen ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper of sandaal naar keuze. FITS beschikt over een uitgebreide collectie met comfortabele en hippe modellen. Je kunt zelfs een gekozen model verder personaliseren door de binnen voering, het voetbed, de loopzool en het bovenwerk aan te passen aan je wensen.

Alle FITS-modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en (ecologische) leersoorten en worden met de hand vervaardigd. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Hoe bestel ik de Fits?

Wil je op maat gemaakte slippers of sandalen bestellen, dan kun je een afspraak maken met onze voetspecialisten. Wij zijn aangesloten bij FITS en beschikken over de juiste meetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen. Tijdens het consult scannen we je voeten, meten we verschillende maten op en maak je een keuze uit de uitgebreide collectie op maat gemaakte sandalen en slippers.                                                                                 

Levertijd en kosten

Nadat je voeten zijn opgemeten en FITS alle gegevens heeft ontvangen is de reguliere levertijd ongeveer drie weken. De kosten van een paar op maat gemaakte FITS schoenen zijn afhankelijk van de voetbehandeling die je krijgt. Daarnaast informeren we je over de mogelijkheid van eventuele vergoedingen via je verzekeraar.

Zijn je FITS op maat gemaakte slippers of sandalen gereed, dan plannen we een afhaalafspraak in. Samen met de voetspecialist pas je de slippers of sandalen en worden ze goed afgesteld. Uiteraard ontvang je van onze tips over het dragen en het onderhoud van je nieuwe paar fits.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor op maat gemaakte slippers of sandalen? Neem gelijk contact met ons op, we helpen je graag!