Telefoonnummer:

+ 31 (0)45 521 7892

Email:

info@voetenwerklimburg.nl

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30-17.00 uur

Katja Schreurs
Eigenaar Voetenwerk Limburg
Podotherapeut
Specialisaties: oncologie, diabetes, reuma en kinderen

Hallo, ik ben Katja Schreurs. Naast podotherapeut ben ik ook eigenaar van Voetenwerk Limburg. Vanaf mijn 16e wist ik al dat ik podotherapeut wilde worden. Nadat ik een artikel over podotherapie las in een tijdschrift was mijn interesse direct gewekt. Het oplossen van klachten en daar ook nog eens mijn creativiteit bij kunnen toepassen, dat sprak me aan!

Nadat ik de havo had afgerond, ben ik in Eindhoven de opleiding ‘Podotherapie’ gaan volgen. Met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen startte ik in 1998 direct een eigen praktijk die de afgelopen 22 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de regio met een professioneel team van gedreven medewerkers waar ik ontzettend trots op ben.

Gedurende de jaren heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd. In 2019 heb ik de opleiding tot oncologische voetzorgverlener met succes afgerond en mag ik mij specialist noemen op het gebied van oncologie, diabetes, reumatologie en kinderen. De uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen, is de reden waarom ik dit werk nog steeds zo ontzettend leuk vind.