Telefoonnummer:

+ 31 (0)45 521 7892

Email:

info@voetenwerklimburg.nl

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30-17.00 uur

Trots zijn we op onze podotherapeuten en medisch pedicures! Onze zorgprofessionals zetten zich elke dag opnieuw weer in om mensen met (voet)klachten en alles wat daarmee te maken heeft meer bewegingsvrijheid te geven.

Stuk voor stuk zijn ze professioneel opgeleid en houden ze kun kennis up-to-date door middel van nascholingen, cursussen en congressen.

Natuurlijk wil je weten wie de specialisten zijn die je helpen een oplossing te zoeken voor jouw klachten. We stellen het enthousiaste team van Voetenwerk Limburg dan ook graag aan je voor!

Katja Schreurs

Eigenaar Voetenwerk Limburg
Podotherapeut, specialisaties: oncologie,

diabetes, reuma en kinderen

Rachel Renet

Podotherapeut
Specialisatie: diabetes,reuma en kindervoeten

Lina Bremmers

Podotherapeut Specialisatie: diabetes, reuma,sport en kindervoeten

Hallo, ik ben Katja Schreurs. Naast podotherapeut ben ik ook eigenaar van Voetenwerk Limburg. Vanaf mijn 16e wist ik al dat ik podotherapeut wilde worden. Nadat ik een artikel over podotherapie las in een tijdschrift was mijn interesse direct gewekt. Het oplossen van klachten en daar ook nog eens mijn creativiteit bij kunnen toepassen, dat sprak me aan!

Nadat ik de havo had afgerond, ben ik in Eindhoven de opleiding ‘Podotherapie’ gaan volgen. Met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen startte ik in 1998 direct een eigen praktijk die de afgelopen 22 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de regio met een professioneel team van gedreven medewerkers waar ik ontzettend trots op ben.

Gedurende de jaren heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd. In 2019 heb ik de opleiding tot oncologische voetzorgverlener met succes afgerond en mag ik mij specialist noemen op het gebied van oncologie, diabetes, reumatologie en kinderen. De uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen, is de reden waarom ik dit werk nog steeds zo ontzettend leuk vind.

Hoi, ik ben Rachel en sinds februari 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij Voetenwerk Limburg.

In 2015 heb ik de opleiding ‘Podotherapie’ aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik werkervaring op mogen doen binnen de praktijk als podotherapeutische assistente. Wegens mijn interesse in de diabetesvoet heb ik in 2020 de specialisatie tot diabetespodotherapeut behaald.

Het is elke keer weer een uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar een passende oplossing voor zijn of haar de klachten.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en dit kan ik door de veelzijdigheid van het vak podotherapie dan ook tijdens mijn werk toepassen.

De afwisseling tussen het creatieve deel en het contact met mensen zorgt voor plezier in het werk!

Hoi, ik ben Lina en sinds april 2022 versterk ik het team van Voetenwerk Limburg.In 2015 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

De afgelopen jaren heb ik cursussen en bijscholingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Mijn interesses lagen hierbij vaak bij sporters en kinderen. Maar juist de ruime doelgroep van jong tot oud geeft een fijne afwisseling in ons werk.

Een passende oplossing vinden en hiermee de patiënt met tevredenheid de deur uit laten lopen geeft mij de meeste voldoening!


Astrid van Leth

Medisch pedicure
Specialisaties: Dermatologie en

ingegroeide nagels

Amanda Leerschen

Medisch pedicure

Specialisaties: Ingegroeide nagels

Hoi, mijn naam is Astrid van Leth. Vanaf 2010 werk ik met plezier bij Voetenwerk Limburg, waar ik met veel liefde en plezier voor ieders voeten zorg. In 2014 heb ik mijn diploma ‘Medisch pedicure’ behaald en daarna heb ik cursussen gevolgd over dermatologie en de kindervoet. Ik vind het fijn om mijn kennis te verbreden op gebied van voeten en daarmee weer adviezen te geven en behandelingen hierop aan te passen

Hoi, mijn naam is Amanda Leerschen. Vanaf juni 2021 ben ik werkzaam bij Voetenwerk Limburg. Ik werk met veel plezier bij voetenwerk en leer nog elke dag. Een tevreden klant na de behandeling is wat voor mij in dit werk zo leuk maakt. Het komend jaar wil ik mijzelf verder gaan ontwikkelen door middel van bijscholingen.

Kelly Smith

Chersira Fritschy

Podotherapeutische assistente/ medisch pedicure

Podotherapeutische assistente/ medisch pedicure

Hoi, mijn naam is Kelly Smit en vanaf september 2022 ben ik werkzaam bij Voetenwerk Limburg als medisch pedicure.

Hallo, mijn naam is Chesira,

IK ben sinds augustus 2023 werkzaam bij Voetenwerk Limburg als medisch pedicure.Ik werk hier met veel plezier en leer elke dag weer iets bij.