Telefoonnummer:

+ 31 (0)45 521 7892

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30-17.00 uur

Trots zijn we op onze podotherapeuten en medisch pedicures! Onze zorgprofessionals zetten zich elke dag opnieuw weer in om mensen met (voet)klachten en alles wat daarmee te maken heeft meer bewegingsvrijheid te geven.

Stuk voor stuk zijn ze professioneel opgeleid en houden ze kun kennis up-to-date door middel van nascholingen, cursussen en congressen.

Natuurlijk wil je weten wie de specialisten zijn die je helpen een oplossing te zoeken voor jouw klachten. We stellen het enthousiaste team van Voetenwerk Limburg dan ook graag aan je voor!

Katja Schreurs

Eigenaar Voetenwerk Limburg
Podotherapeut, specialisaties: oncologie,

diabetes, reuma en kinderen

Rachel Renet

Podotherapeut
Specialisatie: diabetes,reuma en kindervoeten

Hallo, ik ben Katja Schreurs. Naast podotherapeut ben ik ook eigenaar van Voetenwerk Limburg. Vanaf mijn 16e wist ik al dat ik podotherapeut wilde worden. Nadat ik een artikel over podotherapie las in een tijdschrift was mijn interesse direct gewekt. Het oplossen van klachten en daar ook nog eens mijn creativiteit bij kunnen toepassen, dat sprak me aan!

Nadat ik de havo had afgerond, ben ik in Eindhoven de opleiding ‘Podotherapie’ gaan volgen. Met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen startte ik in 1998 direct een eigen praktijk die de afgelopen 22 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de regio met een professioneel team van gedreven medewerkers waar ik ontzettend trots op ben.

Gedurende de jaren heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd. In 2019 heb ik de opleiding tot oncologische voetzorgverlener met succes afgerond en mag ik mij specialist noemen op het gebied van oncologie, diabetes, reumatologie en kinderen. De uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen, is de reden waarom ik dit werk nog steeds zo ontzettend leuk vind.

Hoi, ik ben Rachel en sinds februari 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij Voetenwerk Limburg.

In 2015 heb ik de opleiding ‘Podotherapie’ aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik werkervaring op mogen doen binnen de praktijk als podotherapeutische assistente. Wegens mijn interesse in de diabetesvoet heb ik in 2020 de specialisatie tot diabetespodotherapeut behaald.

Het is elke keer weer een uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar een passende oplossing voor zijn of haar de klachten.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en dit kan ik door de veelzijdigheid van het vak podotherapie dan ook tijdens mijn werk toepassen.

De afwisseling tussen het creatieve deel en het contact met mensen zorgt voor plezier in het werk!


Sanne Verkoelen

Medisch pedicure
Specialisaties: Dermatologie, sport en

ingegroeide nagels

Astrid van Leth

Medisch pedicure
Specialisaties: Dermatologie en

ingegroeide nagels

Hoi, mijn naam is Sanne Verkoelen en in 2014 ben ik afgestudeerd als medisch pedicure en in 2016 als medisch pedicure ‘sport’. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Voetenwerk Limburg waar ik met veel plezier werk. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor mij. Mijn doel is om de patiënt tevreden en zonder klachten naar huis te laten gaan!

Hoi, mijn naam is Astrid van Leth. Mijn diploma ‘Pedicure’ heb ik in 2006 gehaald. Vanaf 2010 werk ik met plezier bij Voetenwerk Limburg, waar ik met veel liefde en plezier voor ieders voeten zorg. In 2014 heb ik mijn diploma ‘Medisch pedicure’ behaald en daarna heb ik cursussen gevolgd over dermatologie en de kindervoet. Ik vind het fijn om mijn kennis te verbreden op gebied van voeten en daarmee weer adviezen te geven en behandelingen hierop aan te passen