Telefoonnummer:

+ 31 (0)45 521 7892

Email:

info@voetenwerklimburg.nl

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30-17.00 uur

Bij Voetenwerk Limburg staat een deskundig team van voetspecialisten voor je klaar om al je hulpvragen te beantwoorden.

Waar staan we voor?

Onze missie is simpel: met een professioneel team van ervaren voetspecialisten bieden we individuele oplossingen voor diverse klachtenbeelden van patiënten in de regio Zuid-Limburg.

Een luisterend oor, betrokkenheid en voetzorg in een persoonlijke sfeer kenmerken onze werkwijze. Bij ons staat de patiënt centraal en kijken we samen naar de beste behandeling en begeleiding. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en indien nodig wordt er samengewerkt met verschillende disciplines.

Waar willen we naartoe?

Voetenwerk Limburg wil kwalitatief hoogwaardige podotherapeutische zorg leveren met als doel om de bewegingsvrijheid van personen met voetklachten zodanig te verbeteren dat ze weer met plezier door het leven wandelen.

Voor ons zijn kwaliteit, betrokkenheid, innovatie en teamwork belangrijke kernwaarden om onze visie te kunnen verwezenlijken.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Bij Voetenwerk Limburg ligt de focus op kwaliteit. De kwaliteit van onze voetzorg en dienstverlening, de bekwaamheid en deskundigheid van onze specialisten én uw kwaliteit van leven. Juist op deze manier komen we tot waardevol advies, gedegen therapie met als einddoel: een verbeterde vrijheid voor onze patiënten.

Betrokkenheid

Het geven van persoonlijke zorg staat bij ons voorop. En dat doen we op een betrokken en serieuze manier en met volledige aandacht. Nummertjes daar doen we niet aan, maar wel voldoende tijd en aandacht voor onze patiënten. Door goed te luisteren en ons in te leven, filteren we de juiste hulpvragen eruit en staan we klaar om deze te beantwoorden.

Innovatie

Het team van Voetenwerk Limburg beschikt over een sterke ondernemersgeest en een gezonde innovatiedrang. Dé aspecten die nodig zijn om binnen de podotherapie te blijven voldoen aan de zorgvraag van de patiënt. Vol enthousiasme en met een professionele blik onderzoeken we nieuwe kansen en interessante ontwikkelingen om de juiste keuzes te maken voor onze patiënten.

Teamwork

Samen werken we aan de gezondheid van onze patiënten en daarbij is teamwork onmisbaar. Elke dag weer dagen we onszelf uit om aan de verwachtingen te voldoen. Dat lukt alleen door als team te werk te gaan, mee te bewegen met de laatste ontwikkelingen en te blijven leren en investeren in de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Ons geheim? Een team dat perfect op elkaar is ingespeeld en als een goed geoliede machine elke uitdaging aangaat. Dankzij onze samenwerking met andere zorgverleners vinden we altijd samen een passende oplossing.

Voetenwerk Limburg: voetzorg voor iedereen in Zuid-Limburg

Geregeld kregen we van patiënten te horen: “Jullie praktijk heet Podotherapie Brunssum, maar we zijn hier helemaal niet in Brunssum.” En dat is precies een van de redenen dat 2020 het jaar is dat we vaarwel zeggen tegen ‘Podotherapie Brunssum’ en ‘Voetenwerk Limburg’ welkom heten!

Wat meer dan twintig jaar geleden begon met een praktijk op één locatie, in Brunssum, is nu uitgegroeid tot een professionele podotherapie praktijk met maar liefst vier verschillende vestigingen. Een frisse naam, gerestyled praktijkruimtes en een handige webshop zodat onze producten nog beter voor iedereen beschikbaar zijn.

Waar komt de naam ‘Voetenwerk’ vandaan?

Een oude slogan in een nieuw jasje gestoken. Toen Katja, de eigenaar van Voetenwerk Limburg, afstudeerde had de beroepsvereniging de slogan: VOET+WERK=VAKWERK=PODOTHERAPIE. Iets dat haar altijd is bijgebleven en waar ze inspiratie uit heeft gehaald voor Voetenwerk Limburg.